Uspješan dogovor sa Županijskom lučkom upravom -Šibenik

lip 26, 2019

Predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Joso Smolić i ravnatelj Županijske lučke uprave Željko Dulibić postigli su dogovor o uvjetima pod kojima obrtnici i poduzetnici koji se bave djelatnošću prodaje turističkih izleta brdom mogu tu djelatnost obavljati i ove turističke sezone na šibenskoj rivi.

Naime, zbog određenih nedostataka u načinu na koji se prošle godine ta vrsta turističke ponude obavljala na Obali dr. Franje Tuđmana, nije postojala mogućnost da se ove godine na isti način nastavi s obavljanjem te djelatnosti na istom mjestu. Kako bi grad Šibenik, slično drugim primorskim gradovima, imao i dalje tu vrstu turističke ponude te da 15-tak obrtnika i poduzetnika ipak može nastaviti s radom, dogovoreno je da oni svoje pultove za prezentaciju i prodaju izleta mogu pod određenim uvjetima postaviti na šibenskoj obali između Autobusnog kolodvora i benzinske postaje INE.

Nakon što smo nedavno ostvarili uspješan dogovor s upravom Zelenog grada Šibenika vezano uz problematiku odvoza otpada iz ugostiteljskih objekata u staroj šibenskoj jezgri ovaj sporazum kojeg smo postigli s Županijskom lučkom upravom još je jedna pokazatelj važnosti stalne suradnje svih institucija u konstruktivnom rješavanju problema a sve u cilju napretka grada Šibenika.- kazao je Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije