U organizaciji OK ŠKŽ održan stručni seminar za obrtnike

velj 4, 2019

Veliko zanimanje među obrtnicima, osobito knjigovođama, pokazano je za stručni  seminar na temu “Priprema za završni obračun 2018.g. i Zakonske promjene na snazi od 01.01.2019..” kojeg je Obrtnička komora Šibensko-kninske  županije  organizira u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom.

Seminar je održan u subotu,2.veljače .2019. u velikoj dvorani Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku a pozivu da sudjeluju u rado ovog seminara odazvalo se 30-tak polaznika iz cijele Šibensko-kninske županije

O promjenama ali novostima vezano uz završni račun te posebno uz zakonske izmjene nazočnima je govorila Đurđica Mostarčić , savjetnica za financije pri Hrvatskoj obrtničkoj komori. Među ostalim bilo je riječi o obračunu poreza na dohodak i godišnjoj prijavi poreza na dohodak, poticajima kao i o novostima u poreznoj reformi koje su u primjeni od početka ove godine.

Polaznici seminara pokazali su veliko zanimanje za navedenu tematiku ocjenjujući informacije dobivene na seminaru izuzetno korisnim u svakodnevnom radu.