Tjedan poduzetništva u Razvojnoj agenciji Šibensko-kninske županije

svi 26, 2016

Od 30. svibnja do 02. lipnja Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije organizira Tjedan poduzetništva potaknuta brojnim upitima vezanim za aktualne natječaje kao i one koji se najavljuju, kreditne linije, te ostale informacije vezane za razvoj poduzetništva.

U Tjednu poduzetništva za sve zainteresirane bit će organizirane prezentacija i edukativne radionica na kojima će oni imati priliku upoznati se sa županijskim i nacionalnim kreditnim linijama, otvorenim i nadolazećim natječajima za poduzetnike te poticajima prilikom ulaganja.

Svi događaji bit će održani u prezentacijskoj dvorani Javne ustanove Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, na adresi Velimira Škorpika 6, u Šibeniku. Prvi dan radionice namijenjen je malim i srednjim poduzećima, a drugi i treći dan svim gospodarskim subjektima uključujući mikro poduzeća.

Svatko tko želi doći na radionice svoje sudjelovanje mora potvrditi ispunjavanjem i slanjem Prijavnice na e-mail adresu: ivan.jurkovic@rra-sibenik.hr ili telefonom na 099/258-2734.