Svečana akademija povodom Dana Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu

srp 3, 2016

Hrvatska obrtnička komora (HOK), u znak održavanja obnoviteljske Skupštine 1. srpnja 1994. godine, svečanom Akademijom 1. srpnja 2016. godine u hotelu Westin u Zagrebu obilježit će Dan Komore. Svečana Akademija održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

logo komore

Na Akademiji će biti dodijeljena najviša priznanja HOK-a, statue i plakete „Zlatne ruke“, najzaslužnijim obrtnicima koji su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija. Također, promovirat će se novi majstori, njih 1.368, koji su položili majstorske ispite proteklih godinu dana. Ujedno, bit će dodijeljene i nagrade Ministarstva poduzetništva i obrta „Šegrt Hlapić“ najboljoj učenici, najboljoj školi i najboljoj mentorici. Visoka škola Nikola Šubić Zrinski dodijelit će najboljoj učenici trogodišnju stipendiju stručnog studija Ekonomija poduzetništva.

Prijenos Akademije uživo 1. srpnja u 12.00 sati može se pratiti na linku: https://www.youtube.com/watch?v=xEiuXO662ao ili se može uključiti u prijenos direktno s web stranice HOK-a www.hok.hr