Šibenik-Solaris: 33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore od 14.-16.11.

stu 12, 2021

Četvrti put zaredom Obrtnička komora Šibensko-kninske županije domaćin je 33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), koji će se održati od 14. do 16. studenoga 2021. godine u Šibeniku, u hotelu „Ivan”, u turističkom naselju Solaris.

Pokrovitelji 33.Kongresa i su Ministarstvo turizma i sporta, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te Hrvatska turistička zajednica.

Organizacijom Kongresa na suvremen i atraktivan način želi se promovirati struka i njena važnost u pozicioniranju Hrvatske kao kvalitetne turističke destinacije.

U ponedjeljak 15. studenoga predviđene su dvije panel rasprave „Posljedice COVID-a na turizam i ugostiteljstvo: što smo naučili i kako dalje?“ i „Gastronomija – pokretač domaće proizvodnje, promotor destinacije“, na kojima će se raspravljati o problemima sektora s naglaskom na poslovanje u pandemiji koronavirusa, važnosti gastronomije kao pokretača domaće proizvodnje i promotora destinacije.

U utorak 16. studenoga organizirana je prezentacije o mogućnostima financiranja ugostiteljskog sektora i projektu HOK Obrtnik plus te zanimljive edukacije o novitetima i ulozi koktela u HoReCa industriji te novostima iz svijeta piva.

33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a moći će se pratiti i putem službenih Facebook i Youtube stranica Hrvatske obrtničke komore.

Kongres će se održati u skladu sa svim trenutno važećim epidemiološkim mjerama, a sudjelovanje će biti moguće isključivo uz posjedovanje COVID potvrde.

Testiranje će biti omogućeno u hotelu u nedjelju 14. 11. od 18:00 do 19:00 sati te u ponedjeljak 15. 11. i utorak 16. 11. od 08:00 do 09:30 sati. Cijena antigenskog testa je 100kn/osobi, a PCR testa je 650 kn/osobi. Plaćanje će biti moguće isključivo na mjestu testiranja.

Program 33. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a