POZIVNICA NA RADIONICU „Poslovno-financijsko vođenje paušalnog obrta“

tra 20, 2023

26.04.2023., 12-14h, Poduzetnički inkubator “Trokut“-Šibenik

Obrtnička komora Šibensko- kninske županije organizira besplatnu radionicu namijenjenu svim vlasnicima paušalnog obrta ali i svima koji namjeravaju pokrenutu vlastiti paušalni obrt. Cilj radionice je da se polaznici upoznaju s pravima i obvezama koje proizlaze iz poreznih propisa o paušalnom oporezivanju. Među ostalim, na radionici će se obraditi teme kao što su:

  • uvjeti za paušalno oporezivanje dohotka od samostalne djelatnosti
  • potrebna dokumentacija u paušalnom obrtu
  • knjigovodstvo u paušalnom obrtu
  • obveze ispostavljanja računa i fiskalizacija
  • što nakon prekoračenja uvjeta za paušalno oporezivanje
  • novosti od 01. siječnja 2023. godine: sportska djelatnost u paušalnom obrtu

U sklopu radionice predviđene su i individualne konzultacije po završetku predavanja. Radionicu će voditi gđa. Iva Čogelja Juras, vlasnica obrta PRIUS CONSULTING s bogatim iskustvom financijskog i poslovnog savjetovanja te priprema i vođenja projekata financiranih iz EU fondova.

Radionica je nastavak prethodne vrlo uspješnih radionica koje Obrtnička komora Šibensko-kninske županije organizira u cilju potpore i pomoći obrtnicima, mikro i malim poduzetnicima te svima koji su u procesu ulaska u svijet poduzetništva.

Ne propustite i ovu zanimljivu radionicu u srijedu, 26. travnja 2023. u centru Trokut i potvrdite svoj dolazak na mail ok.sibenik@hok.hr.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!