POZIVNICA NA RADIONICU “HAMAG-BICRO: MOGUĆNOSTI FINACIRANJA OBRNTIKA I PODUZETNIKA”

svi 2, 2024

03. svibnja 2024., 11.00 sati, Adriatic Business Centru – ABC, Šibenik-Ražine

Obrtnička komora Šibensko-kninske županije organizira svoju 6. OBRTNIČKU RADIONICU na temu: “HAMAG-BICRO: mogućnosti financiranja obrtnika i poduzetnika” koja će biti održana u petak, 03. svibnja 2024. godine s početkom u 11,00 sati u Adriatic Business Centru – ABC, Narodnog preporoda 4, Šibenik-Ražine.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i europskih fondova (MRRFEU) te Ministarstvom poljoprivrede ponovno stavlja na raspolaganje financijske instrumente za poduzetnike. Za zajmove financirane iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) predviđeno je ukupno 50.000.000 eura, dok je za male zajmove financirane iz Programa ruralnog razvoja (PRR) predviđeno 9.000.000 eura. O tome će na 6. obrtničkoj radionici govoriti Ružica Jelić iz županijske ispostave HAMAG-BICRO-a.

Na radionici će biti predstavljeni i ostali programi temeljem kojih HAMAG-BICRO potiče razvoj poslovnih modela, proizvoda, usluga i procesa koji jačaju otpornost i prilagodbu poduzeća klimatskim promjenama, s posebnim naglaskom na digitalnu tehnologiju.

Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti i za individualne razgovore nakon radionice s predstavnicom HAMAG-BICRO-a gdje će moći dobiti odgovore na konkretna pitanja vezana za svoj djelokrug rada.
Predviđeno trajanje radionice je do 13,00 sati.

Radionica je besplatna za sve zainteresirane te se pozivaju svi zainteresirani da se prijavite  na e-mail: ok.sibenik@hok.hr.