Poziv na webinar o poučavanju učenika u radionicama obrtnika i poduzetnika 26.10.2021. u 13,00h

lis 16, 2021

Pozivaju se svi zainteresirani obrtnici i poduzetnici na sudjelovanje na webinaru koji će se održati u utorak, 26. listopada 2021. u 13.00 h u organizaciji Obrtničke komore Šibensko – kninske županije, Obrtničke komore Zadarske županije, Obrtničke komore Splitsko – dalmatinske županije i Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske županije.

Svrha webinara je informiranje obrtnika i poduzetnika o svim značajnim temama koje se odnose na poučavanje naučnika u njihovim radionici. Polaznici će biti upoznati sa svim procesima koji se tiču izdavanja licencije za naukovanje, polaganje majstorskog ispita i ispita osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju.

Budući da je u procesu licenciranja radionica uključen i Državni inspektorat na webinaru će sudjelovati voditeljica službe Odjela za zaštitu na radu iz Splita, gđa. Emanuela Dadić.

Svi koji su zainteresirani sudjelovati na webinaru svoje podatke ( ime i prezime, kontakt telefon, e-mail) mogu poslati na e-mail: obrazovanje-si@hok.hr najkasnije do24.10.2021. Kontakt osoba: Nađa Baranović, savjetnica za strukovno obrazovanje, 022/311-716.

Predviđeno trajanje predavanje je 90 minuta a prije početka predavanja svi prijavljeni sudionici zaprimit će na e-mail link putem kojeg će se moći uključiti na webinar putem aplikacije Teams.