Poziv na edukativnu radionicu Biznis akademije

stu 5, 2018

Radionica će se održati u Gradskoj knjižnici Šibenik, Poljana 6, 22000 Šibenik, 6. studenog 2018. od 10 do 14 sati, a vodit će ju stručnjaci iz područja digitalnog marketinga pod vodstvom docenta dr.sc. Vatroslava Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Edukativni dio trajanja je tri sata dok je sat vremena rezervirano za osvježenje i druženje.

Program radionice kreiran je tako da polaznicima Akademije pruži pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji:

  • kako digitalni marketing može poboljšati Vašu prodaju
  • koji su to besplatni alati koji pomažu pri provođenju digitalnog marketinga
  • koja je uloga Googlea i Facebooka u privlačenju kupaca
  • kako poboljšati sadržaj web stranice i sadržaj na društvenim mrežama

Tijekom dobit ćete ukupan pregled kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći Vašem poslovanju.

Radionica je za Vas besplatna. Kotizaciju za Vas omogucio je Tele2.

O radionici:
Predavanje će trajati 180 minuta, dok je sat vremena predviđeno za osvježenje i druženje. Predavanje vode stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanja bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama.

Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju

Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da svoj dolazak prijavite putem kontakt−obrasca koji se nalazi na linku: www.biznisakademija.hr/prijave Ukoliko nemate mogućnost izvršiti online prijavu putem navedenog linka, možete se javiti u na tel b roj 022 311 715 ili 098 983 7474. Unaprijed hvala na prijavi, radujemo se Vašem dolasku!