Poziv izlagačima na 12. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”

svi 11, 2016

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada organizira 12. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad, 4. lipnja 2016.
Sajam je izložbeno prodajnog karaktera te ima namjeru omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima da promoviraju i prodaju svoje proizvode i usluge.

Sajam će se održati će se u subotu 4. lipnja 2016. godine s trajanjem od 09.00 do18.00 sati u centru Ivanić-Grada (Trg Vladimira Nazora, po potrebi Moslavačka ulica), a kao manifestacija dio je programa za Dan grada. Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem izložbenih štandova koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Grada Ivanić-Grada po cijeni od 100 kn po štandu. Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi veličinu štanda. Cijena za izlagače s vlastitim štandom je 50 kn /m2.

Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti presliku rješenja o upisu u registar. Izlagači prehrambenih proizvoda moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice, te hranu moraju prigodno zaštite od vanjskih utjecaja.
Sajam prati niz kulturno umjetničkih i zabavnih sadržaja tijekom cijelog dana te 11. Smotra folklora Otoka Ivanića, a u večernjim satima 8. Žabarski karneval i koncert.

Više informacija na: www.tzig.hr