Treća besplatna OBRNTIČKA RADIONICA, 25.05.2022.

svi 20, 2022

Obrtnička komora Šibensko-kninske županije organizira treću besplatnu radionicu koja će se održati u srijedu, 25. svibnja od 11 do 13 sati u Centru za poduzetništvo Trokut u Šibeniku. Radionica o osnovama brendiranja na društvenim mrežama namijenjena je svim obrtnicima, mikro i malim poduzetnicima, onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla, kao i svima koji žele poraditi na osobnom brendu!

Radionica je nastavak prethodne vrlo uspješne radionice na temu kako poboljšati poslovanje posredstvom društvenih mreža. Moderatorica i ove, treće obrtničke radionice, je šibenska poduzetnica Matea Erceg iz agencije za marketing na društvenim mrežama A Li Media, koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo u novinarstvu i marketingu.

– Ako se pitate kako od sebe ili svog biznisa uz pomoć društvenih mreža izgraditi prepoznatljiv brend kojeg se ljudi prvo sjete kad im treba neki proizvod, usluga ili nešto treće, odakle krenuti, što objavljivati i pisati, dođite na radionicu koju ću održati na temu osnova brendiranja na društvenim mrežama. Naći će se sigurno puno korisnih informacija i znanja. Kako za one koji su već bili na prošloj, tako i za one koji prošli put nisu stigli. Polaznici će kroz interaktivan rad učiti kako svojim objavama na društvenim mrežama mogu poboljšati svoje poslovanje i izgraditi prepoznatljiv brend od sebe ili svog biznisa. Na radionici će imati priliku naučiti što je brend, koji su glavni koraci građenja prepoznatljivog brenda, kako što jednostavnije definirati svoje ciljeve i doći do ciljane publike, kako komunicirati, istaknuti se i biti autentičan, ali i kako se sadržajem na društvenim mrežama pozicionirati na tržištu kao stručnjak u svom području – poručuje voditeljica radionice Matea Erceg.

Ne propustite i ovu zanimljivu radionicu u srijedu, 25. svibnja u centru Trokut i potvrdite svoj dolazak na mail ok.sibenik@hok.hr.