Natječaj za izradu idejnog i izvedbenog rješenja vizualnog identiteta najvišeg priznanja Hrvatske obrtničke komore „Zlatne ruke“

ožu 2, 2023

Hrvatska obrtnička komora raspisala je natječaj za izradu idejnog i izvedbenog rješenja vizualnog identiteta najvišeg priznanja Komore naziva “Zlatne ruke”.

Ovo priznanje dodjeljuje se svake godine uglednim i časnim članovima za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva, kao i drugim fizičkim i pravnim osobama, koji su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske. Priznanje „Zlatne ruke“ simbolizira vještinu, kreativnost i vrijedan rad obrtnika koji su svojom dugogodišnjom aktivnošću pridonijeli razvoju i ugledu obrta i obrtničkih institucija te očuvanju obrtničke tradicije.

Ponude za izradu novog idejnog i vizualnog rješenja priznanja statua i plaketa „Zlatne ruke“ mogu se dostaviti do 31. ožujka 2023. godine. 

Pravilnik natječaja i kontakte za dodatna pitanja o uvjetima ili tehničkim detaljima možete pronaći na dnu ove stranice.

Dokumentacija

Natječaj za izradu idejnog i izvedbenog rješenja Zlatne ruke.pdf 175.28 KB
Informacije o obradi podataka – Natječaj Zlatne ruke_1.pdf