Ispitni rok za cestovne prijevoznike

srp 19, 2016

Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza “Upravitelj prijevoza“ bit će održan u subotu 10. rujna 2016.g. u Zagrebu. Ovisno o intenzitetu prijave, postoji mogućnost održavanja ispitnog roka i u nedjelju, 11. rujna 2016. Za prijavu ispita potrebno je dostaviti ispunjenu prijavnicu i potvrdu o uplati. Prijavnica i podaci za uplatu mogu se preuzeti s web stranice HOK-a.

Prijava za ispit mora biti poslana najkasnije 15 dana prije određenog ispitnog roka, do 26. kolovoza 2016.g. Povjerenstvo je dužno uputiti polaznicima pisani dopis za pristupanje ispitu najkasnije 7 dana prije početka ispita.

Za pripremu kandidata za polaganje ispita o stručnoj osposobljenost koriste se Katalog pitanja, izdanje prosinac 2013 i Katalog pitanja i odgovora, izdanje prosinac 2013. Katalog pitanja može se preuzeti sa web stranice HOK-a.

Katalog pitanja i odgovora moguće je naručiti iz HOK-a uz naknadu u iznosu od 100,00 kuna (na istoj uplatnici kojom se uplaćuje naknada za polaganje ispita treba upisati iznos od 1.600,00 kuna i “katalog pitanja i odgovora“ će biti poslan na adresu poštom).