Doznajte kako poboljšati poslovanje posredstvom društvenih mreža na zanimljivoj radionici koju organizira Obrtnička komora ŠKŽ!

ožu 22, 2022

Obrtnička komora Šibensko-kninske županije organizira besplatnu radionicu za obrtnike, mikro i male poduzetnike o metodama i praktičnim alatima koji omogućavaju svakom poduzetniku bolju vidljivost na društvenim mrežama kao obliku plasiranja proizvoda i usluga. Tako će se u petak, 25. ožujka od 11 do 13 sati u Poduzetničkom inkubatoru Trokut održati zanimljiva kreativna radionica za poduzetnike ‘Kako poboljšati poslovanje posredstvom društvenih mreža’.


Sadržaj radionice prilagođen je poduzetnicima koji već imaju uhodane poslovne profile na društvenim mrežama, kao i svima koji se tek planiraju uhvatiti u koštac s marketingom na društvenim mrežama. U prvom dijelu radionice polaznici će kroz interaktivan grupni rad i praktične zadatke učiti koji su najvažniji koraci brendiranja, odnosno kako od svog biznisa napraviti prepoznatljiv brend. Drugi dio radionice rezerviran je za temu kreiranja poslovnog Instagram i Facebook profila koji ostavljaju profesionalan dojam, a u završnom dijelu radionice polaznici će, također kroz praktičan rad, učiti o kreiranju kvalitetnog sadržaja i pisanja za društvene mreže.

Voditeljica radionice je šibenska poduzetnica Matea Erceg iz agencije za marketing na društvenim mrežama A Li Media, koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo u novinarstvu i marketingu.

  • Polaznici će kroz praktične zadatke i interaktivan rad usvajati marketinške i copywriting vještine koje će im pomoći u kreiranju sadržaja za poslovne profile na društvenim mrežama. Sadržaj radionice prilagođen je poduzetnicima koji već imaju uhodane poslovne profile na društvenim mrežama, kao i svima koji se tek planiraju uhvatiti u koštac s marketingom na društvenim mrežama. Osim što će kroz praktičan rad naučiti najvažnije korake brendiranja- pretvaranja biznisa u prepoznatljiv brend, poduzetnici i oni koji to tek planiraju postati na radionici će učiti i kako na društvenim mrežama kreirati poslovne profile koji ostavljaju profesionalan dojam. Kroz kreativne zadatke, savladavat će i korisne vještine koje će im pomoći kod kreiranja kvalitetnog sadržaja i pisanja objava za društvene mreže – poručuje voditeljica radionice Matea Erceg.

Ne propustite ovu zanimljivu radionicu u petak, 25. ožujka u centru Trokut! Svoj dolazak možete potvrditi na mail ok.sibenik@hok.hr.