12. SAJAM AGROTURIZMA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

ožu 9, 2023

Nakon trogodišnje stanke uzrokovanje pandemijom, Šibensko-kninska županija ove godine po 12. put organizira Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije. Sajam će se održati u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja 2023. godine.

Suorganizatori ovogodišnjeg Sajma su Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a županija partner je Međimurska županija.

Sajam je izložbeno–prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a svake godine posjeti ga i do 20 000 domaćih i stranih gostiju. Na Sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Zbog velikog interesa izlagača, pozivamo Vas da već sada popunite i pošaljete Prijavu. Prijavni obrazac dostupan je niže na ovoj stranici.

Na otvorenju Sajma predstavit ćemo i Katalog izlagača, pa Vas molimo da uz popunjenu Prijavu dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

Dokumentacija: