11. Sajam agroturizma-SKRADIN, 30.-1. svibnja 2019.

svi 2, 2019

 

Ovogodišnji Sajam agroturizma u Skradinu ocjenjen je vrlo uspješnim a okupio je 179 izlagača od kojih je 63 iz Šibensko-kninske županije, 13 iz Osječko – baranjske, te su 103 izlagača stigla iz svih ostalih hrvatskih županija .Na svečanosti otvaranja sajma nazočio je Tomislav Tolušić, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede koji je ujedno došao i u svojstvu izaslanika predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

„Zadovoljstvo mi je što već nekoliko godina zaredom imam priliku biti na ovom sajmu koji ima dušu i koji prezentira najkvalitetnije hrvatske proizvode. Naša jedinstvena gastronomska ponuda razlog je zašto se turisti vraćaju i jedno je od bogatstava naše turističke ponude. Sajam agroturizma je odlična priča i način promocije naših proizvođača.“, kazao je ministar Tomislav Tolušić.

11. Sajma agroturizma u Skradinu su Šibensko-kninska županija i Regionalna razvojna agencija, uz suorganizatore: Obrtničku komoru Šibensko-kninske županije, HGK Županijsku komru Šibenik, Grad Skradin i Turističku zajednicu Šibensko-kninske županije.

Brojne izlagače-obrtnike i goste sajma, kao suorganizator, pozdravio je i predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Joso Smolić: -Sve veći broj izlagača iz godine u godinu na sajmu potvrđuje kvalitetu ovog sajma te potvrđuje snagu obrtništva, istaknuo je predsjednik Smolić.